Dropbox 5GB och Social webläsare.

Onsdag

Molntjänsten Dropbox erbjuder nu ett tillfälle att använda upp till 5GB gratis lagringsutrymme genom att ladda upp bilder under en beta period.
De testar en ny metod som går ut på att genom att ansluta en kamera, kameramobl eller SD kortläsare till USB porten på din dator startar en automatisk uppladdning av mediet i fråga.
För att kunna testa betaversionen behöver man ladda ned en ny version av Dropbox klienten och installera den på sin Mac eller PC. 
Efter man installerat den nya Dropbox versionen så ansluter man sin kamera, kameramobil eller SD kort till sin dator och Dropbox kommer automatiskt att identifiera bilderna och fråga om man vill importera dem till uppladdningsfoldern som finns på ditt Dropbox konto.

Dropbox meddelar att man inte kan få 5 extra Gigabytes för annan lagring med den här metoden utan endast för lagring av bilder.

Finns att ladda ned via Dropbox

Dropbox1

Rockmelt är en webläsare som tar den sociala integrationen i webläsare ytterligare ett steg.
Den är byggd på Chomium och allt som gör att man gillar Chrome finns kvar, allt ifrån tillägg, appar och flikar högst upp.
Rockmelt har edges, hörnkanter med massor av sociala tjänster som är lättåtkomliga och lätt integrerade i den dagliga surfen.
Snabbstauts uppdateringar, meddelanden och massa annat som man i regel måste ha en ny flik eller ett eget program öppet för finn alla lättillgängliga i Rockmelt.

Läs mer om Rockmelt på Macappstorm.net

Rockmelt 2

Vilken Webläsare använder DU?

/ Collapse 1010101111010

 

Digital

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>